Beveiliging in uw huis handhaven

Werken met een professionele slotenmaker die u kunt vertrouwen, kan het verschil betekenen tussen een veilig huis en een doelhuis. Zonder de efficiƫnte sloten en beveiliging die uw huis nodig heeft, zou u uw huis, waardevolle spullen en uw gezin bloot kunnen stellen aan inbraakaanvallen, ongeacht in welke regio u woont.

Uw UPVC-deuren en -ramen onderhouden

Ervoor zorgen dat al uw ramen en deuren het hele jaar door in een geschikte staat verkeren, is de sleutel tot veiligheid in uw woonhuis. De meeste UPVC-deuren en -ramen hebben een garantie van 10 jaar en dekken veel problemen die zich met uw eigendom kunnen voordoen, dus zorg ervoor dat u vandaag op de hoogte bent van de staat van uw deuren.

Na verloop van tijd kunnen de plastic materialen defect raken en kunnen de sloten defect raken door slijtage en buiten uw schuld. Regelmatige controles van uw deuren en ramen met onderhoudsroutines kunnen u ook bewust maken van eventuele kleine problemen met uw deur die snel kunnen worden verholpen, zodat u uw eigendom niet meer verlaat met het risico op inbraak.

Toptip

Wanneer u uw deur op slot doet, trekt u de hendel langzaam omhoog en luistert u of er haken, stokken of aanslagen zijn. U kunt het slot soms nodig hebben om te smeren of licht te bewegen zodat de overgang van open naar slot soepel en eenvoudig verloopt.