Beste Smart Locks van 2021

Het is altijd de hoogste tijd om te overwegen een verzekering af te sluiten, beveiligingscamera’s te plaatsen en te investeren in gemak, verhoogde beveiliging, automatisering en sereniteit. Voordat u begint, slimme sloten en andere essentiële beveiligingsproducten verzenden. Hier is een kort overzicht van enkele van de beste gedigitaliseerde deursloten van dit jaar:

Schlage Encode Smart Wi-Fi Nachtschoot.

Dit slimme slot is van topklasse, gecertificeerd voor commerciële klasse 1 en wordt het best bewaakt op het gebied van residentiële beveiliging, duurzaamheid en strakke afwerking door experts uit de industrie. Een van de belangrijkste functies die velen hier leuk aan vinden, is dat je op elk moment op afstand kunt vergrendelen en ontgrendelen door het gebruik van de Schlage home-app of Key by the Amazon-app. Terwijl je toch bezig bent, kun je genieten van de spraakopdrachtfunctie via Alexa of je Google Assistent. In tegenstelling tot de andere heeft Schlage Encode geen extra accessoire nodig om er verbinding mee te maken, omdat het op zichzelf automatisch verbinding maakt met uw wifi-signaal, net zoals uw laptop. Geniet van uw gemoedsrust, want deze slimme man heeft een ingebouwde alarmtechnologie die mogelijke beveiligingsinbreuken detecteert.

Het wordt ten zeerste aanbevolen voor grote gezinnen, aangezien u tot 100 toegangscodes kunt maken en beheren, perfect voor vertrouwde vrienden en familie. Maak indruk op ze met het vingerafdrukbestendige capacitieve touchscreen van dit slot en de betrouwbare reactie op een one-touch-vergrendeling.

Wat het exterieurontwerp van uw huis ook is, Schlage Encode heeft u gedekt met zijn verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen. Ook kost het geen moeite om deze te monteren, past hij gegarandeerd op standaard deuren en heb je alleen een schroevendraaier nodig. Met zijn unieke Snap N’ Stay-technologie klikt u gewoon de nachtschoot op de deur en dat is alles.

Met Schlage Encode’s beperkte levenslange mechanische en afwerkingsgarantie, drie jaar elektronicagarantie en de ervaring van de fabrikant in de industrie gedurende meer dan 95 jaar, des te meer dat dit het de investering waard maakt.

Google Nest Yale-slot

Dit is een perfect alternatief voor het standaard nachtschootslot. Een opvallend kenmerk is dat het veilig en fraudebestendig is, wat betekent dat als iemand het probeert te wijzigen of te knoeien, u meteen een melding krijgt.

Het Google Nest Yale slot wordt geleverd met de Nest Connect range extender waarmee je de Nest-app als afstandsbediening kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de slot- en ontgrendelingsfuncties van je deur. Download de Nest-app voor zowel Android als iOs, zodat je ook op afstand iemand kunt vergrendelen of binnenlaten. Voor handsfree vergrendelen en ontgrendelen doe je dit via je Google Assistent. U kunt 20 toegangscodes maken voor toegang via het toetsenbord, zodat uw familie en vertrouwde vrienden gewoon binnen kunnen komen terwijl u op het gazon of in de keuken bent. De Nest-app laat het je weten als iemand de toegangscode toch inlogt. Als je het niet prettig vindt om ze zoiets te geven, plan dan wanneer je ze binnenlaat. Als de Google Nest herkent dat je weg bent, zal de deur zichzelf automatisch vergrendelen.

Augustus Wi-Fi Smart Lock (4e generatie)

Dit slimme slot is kleiner dan zijn vorige modellen en heeft grotere functies. Het werkt als een upgrade van uw huidige slot, omdat u het eenvoudig aan uw bestaande nachtschoot kunt bevestigen en dezelfde sleutels kunt gebruiken. Voor keyless entry, sinds de Wi-Fi van augustus ook komt

met een achteraf aangebracht augustus-slot en een open-dicht-sensor, detecteert de automatische ontgrendelfunctie wanneer u bent aangekomen en ontgrendelt automatisch de deur voor u.

Omdat u geen extra technische modules hoeft te kopen, kunt u deze direct uit de doos aansluiten. Er is geen extra bridge nodig om verbinding te maken met uw wifi-thuisnetwerk, dus de spraakopdracht en toegang op afstand kunnen eenvoudig worden bereikt. Deze smartie werkt met Siri, Google Assistant en Alexa voor spraakbesturing en smart home integratie. Een andere functie waar velen van houden, is dat u onbeperkte gebruikerstoegangscodes kunt verzenden. Maak je geen zorgen dat de toegang van je gasten niet wordt gecontroleerd, want de Wi-Fi van augustus registreert elke actie die door elke code wordt uitgevoerd, dus zorg ervoor dat je voor elke gast een unieke verzendt. Dit slimme slot is eenvoudig te installeren, te gebruiken en volledig in staat tot alles wat een slim slot zou moeten zijn.

Hoewel u misschien verblind raakt door de technologische voordelen en functies van deze sloten, mag u de belangrijkste reden waarom u deze sloten krijgt niet verwaarlozen: beveiliging. Het kan komen zonder een spraakopdracht of zonder toegang op afstand en u, uw bezittingen en uw gezin toch beschermen tegen inbrekers en andere misdaden.